Ateliers in de vrije tijd

DWAALLICHT 

Heb je geen eigen tuin, plein of park binnen speelbereik? Kom dan samen met je kroost, buurjongens of meisjes uit de straat naar één van de open speeldagen

VERWILDERKAMP 

(Pleeg)vaders en dochters, (plus)moeders en zonen, meters of peters en petekinderen, verenig je tijdens een familieweekend

(Z)WERFWOENSDAG

Op woensdagmiddag werken kinderen tussen 6 en 12 jaar gedurende twee uur aan hun eigen avontuurlijke nieuwsgierigheid. Ook te reserveren als (verjaardags)feestje.

HET STOOMT! 

Na een brunch op zondag boordevol zeeroverskost gaan kinderen tussen 6 en 12 jaar samen met hun (groot)ouders op expeditie

ZOMERLICHTKAMP, DWAALSPOORKAMP, NOORDERLICHTKAMP, WINTERSLAAPKAMP, TEGENLICHTKAMP  

Tijdens de schoolvakanties beleven kinderen tussen 6 en 12 jaar vijf dagen lang de tijd van hun leven.

WORKSHIP 

Een dag vol zintuigprikkelende ervaringen, exclusief voor jeugdwerkingen.

Ateliers tijdens de schooluren

STORMDAG 

Avontuurlijke, grappige en spannende dagworkshop met de hele klas.

SCHOOL VOOR AVONTUUR 

Opleidingsdag voor leerkrachten en educatiemedewerkers (in opleiding) over basisprincipes van een kunsteducatieve werking met kinderen.

Projecten

 

Op zondag 8 september zetten opnieuw honderden monumenten in Vlaanderen hun deuren gratis open, tijdens Open Monumentendag. Laat je bij STORMKOP verrassen door monumentale site safari's en andere wondermooie historische plekjes

Hou je vast aan je bretellen want op zondag 15 september is het tijd voor het bruisend en kersvers Part of Antwerp kunstenfestival van FroeFroe, Stormkop en friends voor iedereen vanaf 3 jaar en ouder.

STORMKOPBEWONERS

DE SCHELDE WASTE WAVE SLEURT JE MEE

In de gebouwen van STORMKOP palmen de Weef Wijven regelmatig een gezellig hoekje in om te weven met plastic uit het Plastiquarium. Zo starten ze vanuit onze roestige havenloods een Waste Wave die de hele stad zal overspoelen met woest, kunstzinnig plasticweefgeweld. Ze nodigen iedereen uit om mee te ‘Waven’!

VOORSTELLING EILAND

In de onvoorspelbare ruimtes en gangen van STORMKOP bouwt het kunstenaarscollectief Navigators een interactief en zintuiglijk labyrint.

PANAMARENKO VAN DE ZEE 

Bij STORMKOP werkt Fons aan zijn laatste project. Tijdens zijn creatie kan je hem aan het werk zien en hem onbeperkt vragen stellen. Zijn werkplek zit verankerd in de atelierwerking van STORMKOP. Een unieke gelegenheid om een echte uitvinder te ontmoeten. 

 

nieuwsbrief