STORMKOP
vrijhaven voor jonge en minder jonge avonturiers 

STORMKOP is een avontuurlijke plek aan de Antwerpse Droogdokken waarbij de werking gebaseerd is op de ideeën van kinderen. Ateliers rond kunst, filosofie en wetenschap brengen hun hoofden op hol en stimuleren hen om eigenwijs en hardnekkig te blijven dromen. Bij STORMKOP speelt iedereen een hoofdrol. Er wordt gefocust op 6 tot 12-jarigen, maar uiteraard zijn familieleden, vrienden en andere geïnteresseerden ook welkom. In STORMKOP is de zoektocht naar antwoorden belangrijker dan het vinden ervan. STORMKOP is een plek waar je met open armen, vuile knieën, warrige haren en een warm hart een unieke ervaring ondergaat.

STORMKOP is geboren uit HETSTEEN, het oudste gebouw van Antwerpen met zicht op de Schelde. Meer dan 50.000 kinderen werkten er de afgelopen 6 jaar via workshops in klas- en familieverband rond thema’s als tijd, water en feest. Nu dit prachtige kasteel binnenkort gebruikt wordt als onthaalbalie voor toeristen is het tijd voor een nieuwe expeditie op een nog spannendere plek. STORMKOP verhuist eind juni 2018 naar een verlaten scheepswerf op het Eilandje, de perfecte plek om te werken rond maritiem erfgoed.  

Antwerpen is een splinternieuwe speel-, droom- en doeplek rijker. Kom STORMKOP ontdekken met je klas (Klasdagen), met je vrienden (Woensdagmiddagateliers), met je familie (Brunch en familieateliers) of tijdens de schoolvakanties (Vakantiekampen). Lees hier ons volledig programmaboekje. 
 

Welkom aan boord! Het is hier nog nooit zo fijn geweest.

 

nieuwsbrief