nieuwsbrief

 

WAAR WOONT STORMKOP? 

Het bed van STORMKOP staat aan de Droogdokkenweg. STORMKOP ligt in een fijne buurt in volle ontwikkeling, vlakbij Bar Paniek, Club Vaag, Ballet van Vlaanderen, Onder Stroom, het bos en het Red Starline museum. Op een steenworp van het MAS en de oude werking van HETSTEEN. 

Tram 7 (vanuit Mortsel, via de Nationale Bank naar het MAS) brengt je het dichtst bij STORMKOP. Stap af aan de eindhalte MAS. Dan is het nog 10 minuten wandelen.

 

Je komt best zoveel mogelijk met de fiets. Er is een fietsenstalling aan de ingang van STORMKOP. Aan de Rijnkaai (vlak voor het Red Starline museum) is een Vélo-station.

Aan het fietsenstation loop je 5 minuten, verder door (weg van het centrum, richting de haven) over de witte brug om Stormkop te bereiken. Aan de rechterkant zie je Herashekkens en een grintpad dat het terrein opgaat. Er wappert een vlag van STORMKOP. Dit is het begin van de droogdokkensite. Loop verder het terrein op, tussen het gebouw met de letters AWN/STORMKOP (links) en de boot & tuin (rechts) door. Op het einde van het AWN gebouw links hoekje om, kom je op het STORMKOP terrein. 

 

map