nieuwsbrief

 

WAAR WOONT STORMKOP? 

Het bed van STORMKOP staat aan de Droogdokkenweg nummer 4. STORMKOP ligt in een fijne buurt in volle ontwikkeling, vlakbij Bar Paniek, Club Vaag, Ballet van Vlaanderen, Onder Stroom, het bos en het Red Star Line museum. Op een steenworp van het MAS en de oude werking van HETSTEEN. 

Tram 7 (vanuit Mortsel, via de Nationale Bank naar het MAS) en tram 24 (nieuwe route: vanuit Borsbeek, langs het Centraal Station tot aan het Havenhuis) brengen je het dichtst bij STORMKOP. Bij tram 7 stap af aan de eindhalte MAS. Dan is het nog 8 minuten wandelen. Voor tram 24 neem je halte Londen. Vanaf daar is het 12 minuten stappen. 

 

 

 

 

Je komt best zoveel mogelijk met de fiets. Er is een fietsenstalling aan de ingang van STORMKOP. Aan de Rijnkaai (vlak voor het Red Star Line museum) is een Vélo-station.

Vanaf de Red Star Line loop je 5 minuten verder door (weg van het centrum, richting de haven) over de witte brug om STORMKOP te bereiken. Aan de rechterkant zie je een gebouw met STORMKOP op in neonlicht. Dit is het begin van de Droogdokkensite. Loop verder het terrein op, tussen het gebouw met de letters AWN/STORMKOP (links) en de boot & dok (rechts) door. Op het einde van het AWN gebouw links hoekje om, kom je bij de ateliers van STORMKOP . 

 

Locatie