nieuwsbrief

Stormkop

Droogdokkenweg 4
2030 Antwerpen
+32 (0)479 661 094
info@stormkop.be

BTW BE 0725 853 770
VDK bank BE72 8918 7410 6416
 

WAAR WOONT STORMKOP? 

Het bed van STORMKOP staat aan de Droogdokkenweg 4. STORMKOP ligt in een fijne buurt in volle ontwikkeling, vlakbij Bar Paniek, Ballet van Vlaanderen, het bos en het Red Star Line museum. Op een steenworp van het MAS. 

Tram 24 (vanuit Borsbeek, langs het Centraal Station, over het Operaplein, tot aan het Havenhuis) brengt je dicht bij STORMKOP. Stap af bij halte Londen. Vanaf daar is het 12 minuten stappen. Tram 7 is weer back on track en neem je vanuit Mortsel, dwars door de Leie, richting het Mechelseplein tot aan eindhalte MAS. Vanaf dan is het nog 10 minuten wandelen. Je komt best zoveel mogelijk met de fiets. Er is een fietsenstalling aan de ingang van STORMKOP. Aan de Rijnkaai (vlak voor het Red Star Line museum) is een Velo station (223).

Vanaf de Red Star Line loop je 5 minuten verder door (weg van het centrum, richting de haven) over de witte brug om STORMKOP te bereiken. Aan de rechterkant zie je een gebouw met STORMKOP op in neonlicht. Dit is het begin van de Droogdokkensite. Loop verder het terrein op, tussen het gebouw met de letters AWN/STORMKOP (links) en de boot & dok (rechts) door. Op het einde van het AWN gebouw links hoekje om, kom je bij de ateliers van STORMKOP . 

 

Locatie