lievelingsdag BRUIST!

FAMILIEFEEST, EUH..., KINDERKUNSTENFESTIVAL VAN 1 TOT 101

Mr Bruist 1

De chaos van dit vrolijkste familiefeest, euh, kinderkunstenfestival, palmt op zondag 17 september 2023 opnieuw het grof geschudde decor van STORMKOP aan de Droogdokken in. Het Antwerps theaterseizoen start met een knal. Een bruisend feest met hoek af voor iedereen van 1 tot 101. Artiesten gaan onder luid gejoel van een uitbundig publiek over hun eigen fysieke grenzen. Samen kleuren we buiten de lijntjes van elke black box.

Maak wat scheef is schever.
Laat groeien wat groeit.
Geniet van het (on)genietbare.
Kom en wees welkom!
Word samen met ons HET festival.
En vier het kind in u.
Afb 2
Verwacht je op deze maritieme speeltuin aan concerten rond een historisch droogdok, theatervoorstellingen op een bedje onkruid en te midden van het riet, familieateliers met zeewier tussen de tanden, radio piraterij, krachtige dialogen tussen makers en hun allerjongste toeschouwers. FroeFroe, hetpaleis, Laika, De Studio en STORMKOP geven het allerbeste van zichzelf samen met hun lievelingscollega's. En laten alle kinderen aanwezig dit volksfeest mee overnemen. Het blijft tenslotte hun feest! 

Je kan geen tickets op voorhand reserveren, je komt gewoon de dag zelf langs met kroost & friends. Je koopt jetons (2,5 /jeton) aan zachte prijzen. Hiermee kan je zowel naar voorstellingen gaan kijken, als eten en drinken kopen aan de DOKbar. Er is zowel betalend als gratis aanbod voor iedereen die graag speelt.

Enkele voorstellingen uit het programma vind je nu reeds hieronder.  Dit wordt de komende weken verder aangevuld. Het uurschema komt begin september online. De exacte planning ontvang je ter plaatse aan de infobalie. En dan nog is alles hier in beweging! Eén ding is zeker: muiterij van 10u tot 18u op uw favoriete scheepswerf
Afb 6

 
Mr Bruist
Sponsored by Moeder Aarde, Stad Antwerpen, de Vlaamse Gemeenschap, hetpaleis, Laika, De Studio, Part of Antwerp, FroeFroe en wijzelf. 

 

nieuwsbrief