25 augustus - dokrijk Optreden en zeefdrukatelier

Zomerprogramma - ALLE LEEFTIJDEN

Op de donderdagen kun je vanaf 16.00 uur gratis zeefdrukken. Voor het zeefdrukatelier breng je een eigen T-shirt, totebag,... mee om te bedrukken.

Eet vervolgens een lekker STORMKOP hapje want in de avond kun je genieten van een optreden van Dokrijk, die weer neerstrijkt over de Antwerpse droogdokken. Gedurende de maanden juli en augustus serveren we ook elke donderdagavond in STORMKOP wat muzikaal lekkers met ‘ Dokrijk in the kitchen’, een reeks gratis toegankelijke avonden met optredens, dj-sets en zomerbar!

Is er iets te eten? Ja! Op woensdagen en donderdagen croques en nacho`s van Peter en op vrijdagen koken we samen met Instroom (aanmelden voor Instroom, kan hier

Tentoonstelling met waterdieren

Met ‘The good the bad and the ugly – tentoonstelling met waterdieren’ palmt Rose van Bergen de oude gasopslagkabine van STORMKOP in.

Deze ruimte met glazen plafond vraagt erom getransformeerd te worden tot aquarium op levensgroot formaat. Rose van Bergen brengt de ruimte tot leven met grote gemuurschilderde waterdieren, sluiervissen, licht- en geluidsinstallaties.

Met live soundscapes door Dries Laheye (Stuff, Selah Sue, Hoera) en Adriaan Van de Velde (Pomrad, Lander & Adriaan, Mauro Pawlowski).

 

nieuwsbrief